Közlekedési információk – Vadpörkölt és Borfesztivál – Zalai Teríték 2023

  1. szeptember 07-én (csütörtök) 00:00 órától szeptember 11. (hétfő) 04:00 óráig lezárásra kerül a Széchenyi tér és a Kossuth utca Petőfi utcáig tartó szakasza, valamint a Kisfaludy utca Ady utcáig tartó szakasza.

A jelzett időpontban a Volánbusz járatai terelő úton közlekednek.

A lezárással érintett területen 2023. szeptember 07-én (csütörtök) 00:00 órától tilos a parkolás!

  1. szeptember 08-án (péntek) 9:00 órától szeptember 10. (vasárnap) 24:00 óráig a Tüttőssy u. 10-22. sz. előtti szakaszára csak az ott lakók hajthatnak be, a Kossuth utcára való haladás nem lehetséges. A Vadpörkölt és Borfesztivál – Zalai Teríték rendezvény ideje alatt a Kisfaludy utcáról nem lehetséges a Kossuth utcára történő felhajtás. A gépjármű forgalom a Petőfi utca irányába az OTP árkádja alatti átjárón keresztül történik.

 

Kérjük, amennyiben lehetséges, gyalogosan közelítsék meg a fesztivál helyszínét!

 

Gépkocsival érkezők számára az alábbi lehetőségeket javasoljuk: Csipke Parkolóház, ZTE Stadion melletti parkolók, Kovács Károly téri parkoló.

A fesztivál területe: „Széchenyi tér, Keresztury tér, Kossuth tér, Európa tér, Dísz tér, Kossuth utca Petőfi utcáig terjedő szakasza, Kisfaludy utca Ady utcáig terjedő szakasza”.

A fesztivál területére kizárólag a technikai személyzet (tűzoltóautó, mentőautó, rendőrségi járművek, áruszállító járművek, rendezők) járművei, az előadókat és kellékeiket szállító járművek, valamint a műszaki személyzet járművei léphetnek be.

Vigyázzanak magukra és egymásra!