Közlekedési információk – Vadpörkölt és Borfesztivál 2022

2022. augusztus 25-én (csütörtök) 00:00 órától augusztus 29. (hétfő) 05:00 óráig lezárásra kerül a Széchenyi tér és a Kossuth utca Petőfi utcáig tartó szakasza, valamint a Kazinczy tér Kovács Károly tértől a Mártírok útjáig tartó szakasza. A Mártírok útjáról tilos a bekanyarodás a Balatoni út (Nagytemplom) felé. A jelzett időpontban a Volánbusz járatai terelő úton közlekednek. A lezárással érintett területen 2022. augusztus 25-én (csütörtök) 00:00 órától tilos a parkolás!

2022. augusztus 26-án (péntek) 9:00 órától augusztus 28. (vasárnap) 24:00 óráig a Tüttőssy u. 10-22. sz. előtti szakaszára csak az ott lakók hajthatnak be, a Kossuth utcára való haladás nem lehetséges. A rendezvény ideje alatt a Kisfaludy utcáról tilos a Kossuth utcára történő felhajtás. A gépjármű forgalom a Petőfi utca irányába az OTP árkádja alatti átjárón keresztül történik.
Kérjük, amennyiben lehetséges, gyalogosan közelítsék meg a fesztivál helyszínét!

Gépkocsival érkezők számára az alábbi lehetőségeket javasoljuk: Csipke Parkolóház, ZTE Stadion melletti parkolók, Kovács Károly téri parkoló, piac mögötti parkolók.

A fesztivál területe: „Széchenyi tér – Keresztury tér –– Kossuth tér – Európa tér – Dísz tér –– Kossuth utca Petőfi utcáig tartó szakasza – Kisfaludy utca Ady utcáig tartó szakasza – Kazinczy tér Mártírok útjától a Kovács Károly térig tartó szakasza – Mártírok útja Kazinczy tértől Kisfaludy utcáig tartó szakasza”.

A fesztivál területére kizárólag a technikai személyzet (tűzoltóautó, mentőautó, rendőrségi járművek, áruszállító járművek, rendezők) járművei, az előadókat és kellékeiket szállító járművek, valamint a műszaki személyzet járművei léphetnek be, engedéllyel.
Vigyázzanak magukra és egymásra!